ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR M.U.V. 13 JUNI a.s.

Samenlevingscontract laten opstellen Rotterdam

Samenlevingscontract laten opstellen Rotterdam

Een samenlevingscontract laten opstellen bij Kooijman Autar in Rotterdam is een slimme stap zodra je gaat samenwonen. Met dit contract leg je belangrijke financiële zaken vast. Voorbeelden hiervan zijn het vastleggen wie recht heeft op bezittingen (al dan niet erfstukken), schulden en pensioen. Uiteraard is het mogelijk om meer afspraken vast te leggen in het samenlevingscontract.

Denk goed na wat voor samenlevingscontract je wilt laten opstellen Rotterdam

Worden alle bezittingen en/of schulden gemeenschappelijk of wordt alleen de inboedel gemeenschappelijk? En hoe gaat de verdeling van de kosten van de huishouding eruit zien? Dit zijn slechts enkele vragen die je je kunt stellen voordat je een samenlevingscontract laat opstellen door de notaris in Rotterdam. Eenmaal opgesteld en getekend, biedt een samenlevingscontract vele voordelen. Je kunt hierbij denken aan onder andere de vrijstelling van het tarief voor de erfbelasting.

 

Vraag meer informatie aan

Een samenlevingscontract laten opstellen in Rotterdam is eenvoudig gedaan, mits je weet wat wilt. Vraag meer informatie op of ontvang een persoonlijk advies. We plannen graag een afspraak met jou in om een helder beeld te vormen over hoe het samenlevingscontract eruit komt te zien. Gezamenlijk nemen we zaken door waar je nog niet bij stil hebt gestaan, zoals de verdeling van eigendommen bij overlijden. Om een afspraak te maken voor het laten opstellen van een samenlevingscontract of een geregistreerd partnerschap bij ons op kantoor in Rotterdam bel je naar het nummer +31 (0)10 285 88 88.


 


 

Bel mij terug