ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR M.U.V. 25 JULI A.S.

Advies omtrent erfrecht in Rotterdam

Advies omtrent erfrecht in Rotterdam

Is er iemand in je naaste omgeving overleden en ontvang je graag advies over het erfrecht in regio Rotterdam? Kooijman Autar staat je graag bij in deze moeilijke tijd. Wij zijn al vele jaren een stabiele factor wat betreft notariële en juridische zaken in de regio Rotterdam. Naast advies over het erfrecht, kun je bij ons kantoor in Rotterdam ook terecht voor zaken zoals je hypotheek, trouwen, samenlevingscontract, zeggenschap en schenkingen. Naast dat wij er voor particulieren zijn, helpen wij ook bedrijven met hun notariële en juridische zaken. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Advies over wettelijke en regelende rechten betreft het erfrecht in regio Rotterdam

Bij erfrecht heb je te maken met dwingend recht en regelend recht. Van het dwingend recht kan niet afgeweken worden. Voor het regelend recht kunnen er aanpassingen gemaakt worden in een testament. Hierin kan je bijvoorbeeld bepalen wie je erfgenamen zijn en wie je nalatenschap mag afwikkelen. Ben jij diegene die een bedrag erft van een overleden persoon? Dan zal je waarschijnlijk te maken krijgen met erfbelasting. Hoe hoog deze belasting is, hangt af van de hoogte van de verkrijging en de relatie tot de overledene.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Ben je geïnteresseerd in meer advies omtrent het erfrecht van ons team uit Rotterdam? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)10 285 88 88. Daarnaast ben je van harte welkom bij ons op het kantoor in Rotterdam. Hier kun je ook terecht voor bijvoorbeeld schenkbelasting-besparen">advies over schenkbelasting en hulp bij het opstellen van een samenlevingscontract.


 


 

Bel mij terug