ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR M.U.V. 13 JUNI a.s.

Estate planning

Alles over estate planning

Via estate planning, door ons kantoor in Rotterdam, regel je onder andere wat je nabestaanden krijgen wanneer je komt te overlijden. Niet alleen wanneer je over een eigen bedrijf in regio Rotterdam beschikt, is het verstandig om iets met estate planning, ook wel een nalatenschapsplanning genoemd, te doen. Maar ook wanneer je een eigen woning of spaarpotje hebt. Wil je ook alles goed geregeld hebben? Onze estate planners uit Rotterdam stellen graag een estate planningsadvies voor je op.

Estate planning door ervaren planners uit Rotterdam

Wil jij belangrijke zaken vastleggen voor je nabestaanden aan wie je iets wilt overdragen na overlijden? Dan is het belangrijk dat jouw wensen vastgelegd worden op basis van een estate planningsrapport. Maar wat zijn nu precies de voordelen? Goed advies op het gebied van estate planning zorgt voor rust voor jou en je nabestaanden, in zowel Rotterdam als omgeving. Door een juiste uitvoering:

  • Bepaal je zelf aan wie en wanneer je jouw vermogen overdraagt;
  • Beperk je de gevolgen van erfbelasting en schenkbelasting;
  • Zorg je voor continuïteit binnen je onderneming.

Door een advies op het gebied van estate planning op te laten stellen door onze planners uit Rotterdam en dit goed uit te laten voeren, is de kans op familieruzies ook een stuk kleiner omdat alles van tevoren al vaststaat.

Een testament opstellen door de estate planners in Rotterdam

Naast dwingend recht, is er ook regelend recht waarvan afgeweken kan worden door een testament op te stellen. Wil je bijvoorbeeld zelf bepalen wie je erfgenamen zijn, wie je nalatenschap mag afwikkelen of een uitsluitingsclausule opnemen? Dan is het verstandig om een testament op te laten stellen door onze estate planners uit Rotterdam. En heb je gedacht aan een voogd voor je minderjarige kinderen? Wij vinden het belangrijk dat het testament up-to-date gehouden wordt door eens in de vijf jaar bijeen te komen om de zaken door te nemen. Denk bijvoorbeeld aan toekomstige ontwikkelingen in de familieomstandigheden, het vermogen en wetswijzigingen.

 

Maak een afspraak

Wil je graag een afspraak maken met een van onze estate planners bij ons kantoor in Rotterdam? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)10 285 88 88. Op donderdag hebben we tussen 17.00 en 18.00 uur een gratis inloopspreekuur. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag te woord.


Onze experts

Peter Kooijman

Neem contact op met Peter

Helma Leonhard-Strien

Neem contact op met Helma

Saskia Mos-van Gool

Neem contact op met Saskia

Bel mij terug