ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR 

Hypotheekakte notaris Rotterdam

Hypotheekakte notaris Rotterdam

In een hypotheekakte van de notaris uit Rotterdam wordt vastgelegd dat de hypotheekgever een onroerende zaak als onderpand geeft aan de hypotheeknemer. Een hypotheekakte bestaat onder andere uit een omschrijving van het pand, de te betalen hypotheekrente, de aflossingsmethode, verplichting om de woning te verzekeren en de algemene voorwaarden. Wil je een hypotheekakte door onze notaris in Rotterdam laten opstellen? Maak vandaag nog een afspraak.

Een hypotheekakte van de beste notaris uit Rotterdam

Wanneer je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten, moet je een hypotheekakte laten opstellen door de notaris van Kooijman Autar in Rotterdam. Na overeenkomst moet de akte worden ingeschreven in de registers van het Kadaster. Hier wordt precies bijgehouden welke panden en percelen er in Nederland bestaan en wie de eigenaar is. Wil je voor een hypotheek geld lenen bij een bank? Dan kan het zo zijn dat de bank extra zekerheid wil creëren door middel van een verpanding van een levensverzekering. Hierbij is het erg belangrijk dat je je goed laat informeren omtrent de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden. Het gaat dan om de vraag wie de verzekering afsluit op wiens leven en wie daarvan de begunstigde is. Een goede begeleiding zorgt ervoor dat minder belasting is verschuldigd en dat kinderen niet ongelijk behandeld worden bij afwikkeling-nalatenschap">nalatenschap.

 

Gratis inloopspreekuur

Op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur waar je vragen aan de notaris kan stellen met betrekking tot de hypotheekakte van je pand te Rotterdam. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor estate planning, advies omtrent het erfrecht en andere onderdelen binnen het familierecht zoals een familiestatuut">familiestatuut. Wil je meer weten of maak je liever een persoonlijke afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)10 285 88 88.


 


 

Bel mij terug