ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR 

Notaris Schiedam

Notaris Schiedam

De notaris vlakbij Rotterdam centrum, nabij Schiedam, helpt je bij zaken betreffende familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, bedrijfsoverdracht en transacties met schepen. Door zaken goed op orde te hebben, worden veel problemen voorkomen en wordt er belasting bespaard. De notarissen van Kooijman Autar denken met je mee en zijn geselecteerd op hun inlevingsvermogen. Daarnaast investeren we veel in de opleiding van onze medewerkers. Voor elk deelgebied hebben wij een geschikte notaris in huis.

De notaris vlakbij Rotterdam centrum, nabij Schiedam, is er voor de particuliere klanten

Wil je een levenstestament op laten stellen of wil je een huis kopen? Of zijn er andere zaken die geregeld moeten worden? In wat voor geval dan ook, ga voor Kooijman Autar; gevestigd vlakbij Rotterdam centrum, niet ver van Schiedam. Naast deze diensten kun je bij ons terecht voor onder meer:

Staat hetgeen er niet tussen waar je een notaris als Kooijman Autar vlakbij Rotterdam centrum, niet ver van Schiedam, voor wilt inschakelen? Naast bovengenoemde deelgebieden beschikken wij over diverse andere expertises, zoals familierecht.

Ook op zakelijk gebied adviseren wij

Niet alleen voor de particulier klant zijn wij er. Ben je ondernemer? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek. Als zakelijk klant denk je over totaal andere zaken na dan als particulier. Een bedrijf starten of verkopen zijn als zakelijk ondernemer belangrijke aandachtspunten. Maar ook binnen een familiebedrijf moeten zaken als familiestatuut">het familiestatuut op orde worden gesteld. Maak jouw situatie kenbaar en plan een afspraak in.

 

Kom langs op kantoor

Wil je een passend advies ontvangen voor jouw situatie? Plan een afspraak in en neem contact met ons op via het nummer: +31 (0)10 285 88 88. Onze openingstijden zijn: van maandag tot donderdag van 08.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag ben je van harte welkom van 08.00 tot 17.00 uur. Afspraken buiten de genoemde tijden zijn in overleg mogelijk.


 


 

Bel mij terug