ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR M.U.V. 25 JULI A.S.

Statutenwijziging notaris Rotterdam

Statutenwijziging notaris Rotterdam

Een statutenwijziging wordt gerealiseerd in een nieuwe notariële akte en wordt gedaan door de notaris in Rotterdam. Wil je graag weten wanneer dit handig is en wat dit voor jouw bedrijf betekent? Plan een afspraak in met de notaris van Kooijman Autar en spreek door welke wijzigingen noodzakelijk zijn.

Zorg voor een fiscale eenheid met een statutenwijziging, opgesteld door de notaris in Rotterdam

Voor een fiscale eenheid moeten de boekjaren van alle vennootschappen parallel lopen. Zodra jouw boekjaren op verschillende data eindigen, moet dit aangepast worden. Via een notariële akte voor de statutenwijziging maakt de notaris van Kooijman Autar in Rotterdam dit mogelijk. Moet er agio terugbetaald worden aan jouw aandeelhouders en wil je dit belastingvrij realiseren? Zet dan het agio eerst om in aandelenkapitaal. Geef nieuwe aandelen uit en laat dit afstempelen via een statutenwijziging door een notaris van ons kantoor in Rotterdam.

 

Maak een afspraak op kantoor

Wil je meer informatie over een statutenwijziging van één van onze notarissen in Rotterdam? Wil je weten hoe de nieuwe notariële akte opgesteld gaat worden? Of heb je overige vragen? Stel ze door te bellen naar het nummer: +31 (0)10 285 88 88. Ook voor het plannen van een afspraak bel je naar het bovengenoemde nummer. Wij gaan graag met jou om tafel zitten om je te adviseren over statutenwijzigingen, het oprichten van een bv en het certificeren van aandelen.


 


 

Bel mij terug