ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR M.U.V. 25 JULI A.S.

Over ons

Geschiedenis

Wij hebben diverse families als cliënt die al drie en soms meer generaties hun notariële en juridische zaken aan ons toevertrouwen. Dat doen zij omdat wij ons werk goed doen en al vele jaren een stabiele factor zijn in de Rotterdamse regio.

 

Zo gaat de geschiedenis van Kooijman Autar Notarissen wat betreft haar naam terug tot 1947. In dat jaar werd Pieter Kooijman tot notaris benoemd. Na Jan Kooijman, is onze notaris Peter Kooijman inmiddels de derde generatie notaris.

De akten waarvoor Kooijman Autar Notarissen verantwoordelijk is, gaan nog veel verder terug en wel tot 1869, toen de oudste voorganger van één van onze notarissen tot notaris werd benoemd.

 

Toen onze grondleggers met hun vak begonnen, werd de akte nog met de hand geschreven. Uiteraard wordt dat al lang niet meer gedaan. We zorgen dat we steeds voorzien zijn van alle moderne hulpmiddelen om ons werk zo efficiënt mogelijk te kunnen doen. Naast het niet meer gebruiken van een ganzenveer, is er ook het nodige veranderd in het type werk. Zo ging het in het verleden vaak om de akte, terwijl het nu steeds vaker gaat om advies gericht op het besparen van belasting en het voorkomen van kostbare procedures. Een akte kan een gevolg zijn van zo'n advies, maar hoeft dat niet te zijn.

 

Wij hebben altijd geïnvesteerd, en zullen dat ook blijven doen, in het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Zo liepen we de afgelopen jaren voorop bij de economische eigendomsoverdracht, escrow-diensten, het levenstestament, de digitale kluis en nog veel meer.

 

Doordat wij ons met succes richten op het besparen van belasting en voorkomen van kostbare procedures, mogen we veel succesvolle ondernemers en ondernemingen tot onze cliënten rekenen. Maar ook veel particulieren uit heel Nederland en soms daarbuiten, die niet te veel belasting willen betalen en geen problemen willen hebben, weten ons te vinden.

 

Inmiddels zijn er drie notarissen, zes kandidaat-notarissen, een notaris-klerk en twintig overige professionals op ons kantoor werkzaam. Met dit team zijn wij u graag nu en in de toekomst van dienst.


 


 

Onze experts

Bel mij terug