ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR M.U.V. 25 JULI A.S.

Over ons

Waarom doen we wat we doen

We vinden het leuk om binnen de grenzen van de wet creatief met het recht en de fiscaliteit om te gaan. Om die reden stellen wij soms wat meer vragen dan collega's. Zo zijn we in staat om in kaart te brengen of de meest voor de hand liggende oplossing wel de beste is. Wij willen graag de vraag achter de vraag weten, zodat we niet zozeer kunnen doen wat u vraagt maar in het bijzonder wat u wilt.

 

Zo was een cliënt bijvoorbeeld blij dat we niet zomaar een koopovereenkomst hadden uitgevoerd maar vroegen naar het hoe en waarom. Uiteindelijk werd de overdracht via een testament bij overlijden gerealiseerd en kon € 150.000 overdrachtsbelasting bespaard worden.

 

Een andere cliënt vroeg om het opmaken van een huurovereenkomst voor een bedrijfspand dat in zijn B.V. zat. Doordat we doorvroegen naar het hoe en waarom van huurder en verhuurder, participeert de verhuurder nu in het bedrijf van de huurder. Hierdoor wordt bij overlijden door de kinderen van onze cliënt € 200.000 minder erfbelasting betaald.

 

Dit alles om aan u rust en veiligheid te bieden ten aanzien van uw familie, bezit en bedrijf.


 


 

Onze experts

Bel mij terug