Iedere donderdag, gratis inloopspreekuur van 17.00-18.00 uur.

Notaris Rotterdam

De notaris uit Rotterdam centrum, nabij Schiedam, helpt je bij zaken betreft familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, bedrijfsoverdracht als transacties met schepen. Door zaken goed op orde te hebben, worden veel problemen voorkomen en belasting bespaard. De notarissen van Kooijman Autar denken met je mee en zijn geselecteerd op hun inlevingsvermogen. Daarnaast investeren we veel in de opleiding van onze medewerkers. Voor elk deelgebied hebben wij een geschikte notaris in huis.

De notaris uit Rotterdam centrum, nabij Schiedam, is er voor de particuliere klanten

Wil je een levenstestament op laten stellen of wil je een huis kopen? Of zijn er andere zaken die geregeld moeten worden? In wat voor geval dan ook, ga voor Kooijman Autar; gevestigd in Rotterdam centrum, niet ver van Schiedam. Naast deze diensten kun je bij ons terecht voor onder meer:

Staat hetgeen er niet tussen waar je een notaris als Kooijman Autar in Rotterdam centrum, niet ver van Schiedam, voor wilt inschakelen? Naast bovengenoemde deelgebieden beschikken wij over diverse andere expertises.

Ook op zakelijk gebied adviseren wij

Niet alleen voor de particulier klant zijn wij er. Ben je ondernemer? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek. Als zakelijk klant denk je over totaal andere zaken na dan als particulier. Een bedrijf starten of verkopen zijn als zakelijk ondernemer belangrijke aandachtspunten. Maar ook binnen een familiebedrijf moeten zaken op orde worden gesteld. Maak jouw situatie kenbaar en plan een afspraak in.

Kom je langs op kantoor?

Wil je een passend advies ontvangen voor jouw situatie? Plan een afspraak in door te bellen naar het nummer: +31 (0)10 285 88 88. Onze openingstijden zijn: van maandag tot donderdag van 08:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag ben je van harte welkom van 08:00 tot 17:00. Afspraken buiten de genoemde tijden zijn in overleg mogelijk.


 

Neem contact met ons op

Contact opnemen