Iedere donderdag, gratis inloopspreekuur van 17.00-18.00 uur.

Schenkbelasting Schiedam

Wil je meer informatie over schenkbelasting ontvangen in de regio van Schiedam? Een passend advies over deze vorm van belasting ontvang je van Kooijman Autar. Welke schenkingsmethode is in jouw situatie het gunstigste? En hoe doe je hier aangifte van?

Schenkbelasting betaal je over een geldbedrag of een woning die wordt geschonken in Schiedam

Zodra je iets geschonken krijg, betaal je schenkbelasting. Echter kent de wet bepaalde vrijstellingen. Deze zijn afhankelijk van de hoogte van de schenking. Kooijman Autar is gevestigd in Rotterdam, dichtbij Schiedam, en biedt jou een passend advies over welke schenkbelasting het gunstigst is in jouw situatie. Een schenking kan namelijk bestaan uit geld, maar ook uit goederen. Ouders verkopen een huis onder de marktwaarde aan kinderen of er wordt een geldbedrag overgemaakt. Komt het schenkingsbedrag boven de vrijstelling uit? Dan moet je een aangifte bij de Belastingdienst doen. Wil je graag meer informatie over de manier van aangifte doen? Wij geven je hier graag meer advies over.

Vragen over de schenkbelasting? Stel ze telefonisch

Heb je vragen over de schenkbelasting? Vragen over de belastingaangifte? Of vragen over welke schenkingsmethode het gunstige is? Stel uw vragen door te bellen naar het nummer +31 (0)10 285 88 88. Vanuit het kantoor in Rotterdam, nabij Schiedam, bieden wij jou advies op maat omtrent schenkbelasting.


 

Neem contact met ons op

Contact opnemen