Iedere donderdag, gratis inloopspreekuur van 17.00-18.00 uur.

Notariskantoor Rotterdam

Ben je zoek naar een notariskantoor in Rotterdam, dichtbij Schiedam? Een kantoor die je over onderwerpen met betrekking tot familierecht, onroerend goed en estate planning adviseert en begeleid? In dat geval is Kooijman Autar een geschikte partij. Zowel particuliere als zakelijke klanten helpen wij graag verder.

Een eerste huis (ver)kopen doe je met behulp van notariskantoor Kooijman Autar in Rotterdam nabij Schiedam

Ga je een eerste huis kopen? Een spannende stap in jouw leven waar het een en het ander voor geregeld moet worden. In de meeste gevallen wordt de verkoop gerealiseerd met een makelaar. Spoedig komt er een koopovereenkomst in de vorm van een voorlopig koopcontract tot stand. In deze fase moet je als koper weten of je volle eigendom, erfpachtrecht, appartementsrecht of opstalrecht koopt. Wij kunnen voor jou deze koopovereenkomst opstellen. Overweeg je om jouw huis juist te verkopen? Voordat je een bod accepteert of jouw huis te koop zet, moet je weten welke verplichtingen je hebt als verkoper. Vanuit ons notariskantoor in Rotterdam, nabij Schiedam, bieden we jou een passend advies en alle informatie die je nodig hebt om een koop of verkoop tot een succes te leiden.

Plan een afspraak in

Is jouw hypotheekschuld hoger dan de verwachte verkoopprijs? Is overlijden of scheiding in het spel waardoor anderen dan jijzelf mee moeten werken aan de levering? Of spelen er andere factoren? Ga met ons om tafel zitten. Met onze brede kennis en expertise bieden we jou een advies op maat. Bel naar het nummer +31 (0)10 285 88 88 en plan een afspraak in bij het notariskantoor in Rotterdam, dichtbij Schiedam.


 

Neem contact met ons op

Contact opnemen