Iedere donderdag, gratis inloopspreekuur van 17.00-18.00 uur.

Mediator Rotterdam

De mediator van Kooijman Autar, gevestigd in Rotterdam nabij Schiedam helpt je bij het oplossen van geschillen. Bij mediation beslissen de partijen zelf over de uitkomst wat bij bindend advies of arbitrage niet het geval is. Alles wat met de mediator in Rotterdam, vlakbij Schiedam wordt besproken is strikt vertrouwelijk. Uiteraard is de mediator neutraal en voorziet je van advies.

Wat biedt een mediator van Kooijman Autar, gevestigd in Rotterdam nabij Schiedam?

Misschien is mediation niet het eerste waar je aan denkt bij een geschil. Echter zal je al snel te maken krijgen met diverse voordelen:

  • De emotionele- en zakelijke afwikkelingen vinden parallel plaats
  • Werkt kostenbesparend
  • De kans op wijzigingsprocedures kan zo goed als worden afgesloten
  • Ruimte voor alternatieven en tussenvormen
  • Het realiteitsbesef wordt vergroot

Wanneer je aan mediation denkt, denk je misschien direct aan een echtscheiding. Maar de onze mediatior biedt je ook hulp bij een huurgeschil of arbeidsconflict in Rotterdam. Belangrijk is dat beide partijen vrijwillig mee willen werken. Het gaat hier niet om wie er gelijk heeft, maar om een oplossing waar beide partijen blij mee zijn.

Hoe ziet een bijeenkomst met een mediator in Rotterdam in de buurt van Schiedam eruit?

Tijdens een eerste bijeenkomst worden je persoonlijke situatie en achtergrond van het probleem in kaart gebracht. Er wordt geïnventariseerd over welke zaken er afspraken gemaakt moeten worden en waar de prioriteiten liggen. De notaris-mediator stelt direct een notariële akte op wat als bindend bewijsmiddel gebruikt kan worden. Hier kan altijd op teruggevallen worden wanneer een partij zich niet aan de afspraken houdt. Wil je de hulp van onze mediatior inschakelen? Je maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)10 285 88 88.


 

Neem contact met ons op

Contact opnemen