ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR M.U.V. 13 JUNI a.s.

Vakorganisaties

VMN

De Vereniging voor Mediators in het Notariaat (VMN) is de organisatie van de in (echt)scheidingen gespecialiseerde (kandidaat-)notarissen.

Een VMN-notaris heeft een gedegen mediationopleiding achter de rug. Naast de gebruikelijke notariële kennis heeft deze notaris-mediator specifieke kennis op het gebied van kinder- en partneralimentatie, (echt)scheidingsrecht, verdelingen, pensioenen, lijfrenten en verzekeringen. En niet te vergeten: van de fiscale aspecten daarvan.

 

Het lidmaatschap van de VMN kan worden gezien als een kwaliteitslabel en biedt een waarborg dat de kennis en de mediationtechnieken op peil zijn en blijven.

Een VMN-notaris is in staat om een ouderschapsplan op te stellen en om te gaan met de emoties die bij een scheiding spelen. Ook kan deze notaris-mediator desgewenst met de kinderen praten over de impact die de scheiding van hun ouders op hen heeft.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze twee VMN-notarissen: Helma Leonhard-Strien en Aniel Autar. Zij adviseren u graag.


 


 

Onze experts

Helma Leonhard-Strien

Neem contact op met Helma

Bel mij terug