ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR 

Medewerkers

PeterKooijman

Peter Kooijman is sinds 1 januari 2001 als partner verbonden aan Kooijman Autar. Hij had toen ruim vijf jaar kennis en ervaring opgedaan op de diverse notariële rechtsgebieden bij een ander kantoor. Na het opdoen van die ervaring trad hij toe tot de maatschap waarvan ook zijn vader Jan Kooijman deel uitmaakte.

 

Peter is in notarieel opzicht breed georiënteerd en houdt zich nog steeds met alle notariële rechtsgebieden bezig. Zijn specifieke kennis op de snijvlakken van het familie- en erfrecht en het ondernemingsrecht, maakt dat hij veel ondernemers adviseert omtrent hun onderneming en hun privé situatie. Zijn kennis van de successiewet en de samenloop van omzet- en overdrachtsbelasting, zorgt dat hij in veel gevallen grote belastingbesparingen kan realiseren. Hij leeft zich in in de situatie en komt met een creatieve oplossing.

 

Naast aandacht voor zijn vak en een deel van de leiding van kantoor, besteedt Peter zijn tijd aan zijn gezin en hobby`s, waaronder roeien, zeilen, telemarken, koken en in zijn tuin bezig zijn.

 

Op maatschappelijk gebied is Peter onder andere actief als voorzitter van Dignus, de vriendenstichting van de Laurens Zorginstelling. Via deze laatste stichting zet hij zich in om mensen die in verzorgingstehuizen verblijven wat meer te bieden dan de basisbehoeften. Peter is lid van de Rotary Rhoon-Barendrecht en van diverse business clubs.


 

Direct contact

PeterKooijman

Notaris

010-2858871
pkooijman@kooijmanautar.nl

 

Download VCF