Iedere donderdag, gratis inloopspreekuur van 17.00-18.00 uur.

Medewerkers

PeterKooijman

Peter Kooijman is sinds 1 januari 2001 als partner verbonden aan Kooijman Autar. Hij had toen ruim vijf jaar kennis en ervaring opgedaan op de diverse notariële rechtsgebieden bij een ander kantoor. Na het opdoen van die ervaring trad hij toe tot de maatschap waarvan ook zijn vader Jan Kooijman deel uitmaakte.

 

Peter is in notarieel opzicht breed georiënteerd en houdt zich nog steeds met alle notariële rechtsgebieden bezig. Zijn specifieke kennis op de snijvlakken van het familie- en erfrecht en het ondernemingsrecht, maakt dat hij veel ondernemers adviseert omtrent hun onderneming en hun privé situatie. Zijn kennis van de successiewet  en de samenloop van omzet- en overdrachtsbelasting, zorgt dat hij in veel gevallen grote belastingbesparingen kan realiseren. Hij leeft zich in in de situatie en komt met een creatieve oplossing.

 

Naast aandacht voor zijn vak en een deel van de leiding van kantoor, besteedt Peter zijn tijd aan zijn gezin en hobby`s, waaronder roeien, zeilen, telemarken, koken en in zijn tuin bezig zijn.

Sinds 4 februari 2016 is hij voorzitter van NICO Notarissen.

 

Op maatschappelijk gebied is Peter onder andere actief als secretaris van Stichting Geneesmiddelen Onderzoek voor Kinderen met Kanker, Go4Children, voorzitter van Dignus, Stichting Vrienden van Anthonius IJsselmonde. Via deze laatste stichting zet hij zich in om mensen die in verzorgingstehuizen verblijven wat meer te bieden dan de basisbehoeften. Daarnaast is hij ambassadeur van de Stichting Steun het Princes Maximà Kinder Oncologisch Centrum.  Peter is lid van de Rotary Rhoon-Barendrecht en van diverse business clubs.


 

Direct contact

Peter Kooijman

Notaris

Telefoon:
010-2858871
Mobiel:
06-54755995
E-mail:
pkooijman@kooijmanautar.nl
LinkedIn:

 

Download VCF