ELKE DONDERDAG GRATIS INLOOPSPREEKUUR VAN 17.00-18.00 UUR 

Medewerkers

Mieke Blok

Mieke is sinds augustus 2014 verbonden aan Kooijman Autar Notarissen. Voor veel mensen uit Hillegersberg en Schiebroek is zij een "oude bekende" omdat zij vele jaren bij de ABN AMRO Bank op de Dorpstraat heeft gewerkt.

 

Mieke richt zich op een nieuwe dienstverlening binnen Kooijman Autar Notarissen. Dat betreft het vastleggen van instructies voor de executeur of levensexecuteur. Tot voor kort ging het vaak om de traditionele rol van Kooijman Autar als juridisch adviseur. Hierdoor kon het gebeuren dat de (levens)executeur niet wist wat de precieze wensen waren en waar bijvoorbeeld de administratie zich bevond.

 

Mieke heeft een groot inlevingsvermogen, voldoende kennis en (levens) ervaring om onze cliënten te helpen bij het verwoorden van zeer specifieke wensen/geboden en verboden. Zie haar als iemand die cliënten helpt om datgene wat haar collega's juridisch/fiscaal goed geregeld hebben, makkelijk uit te voeren. Hierdoor krijgt de cliënt nog meer het gevoel van rust en veiligheid dat Kooijman Autar haar cliënten wil geven.

 

In haar vrije tijd staat Mieke graag op de tennisbaan en in de winter mag zij graag afdalingen maken op de skipisten van Zell am See.


 

Direct contact

Mieke Blok

Executeursservice en Steun & Toeverlaatservice

010-2858851
mblok@kooijmanautar.nl