Iedere donderdag, gratis inloopspreekuur van 17.00-18.00 uur.

Medewerkers

Gijsbert van Wingerden

Gijsbert is sinds 2000 werkzaam in het notariaat, toen hij tijdens zijn studie een bijbaan vond op een notariskantoor. Vanaf zijn afstuderen in 2004 is hij kandidaat-notaris, en heeft hij in de algemene praktijk gewerkt. Dat betekent dat hij ervaring heeft op alle notariële rechtsgebieden: onroerend goed, familierecht, erfrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft bovendien ruime ervaring in de scheepvaart; zowel met binnenvaart als zeevaart en zowel met binnenlandse als internationale transacties.

 

In maart 2017 is Gijsbert het team van Kooijman Autar Notarissen komen versterken. Op ons kantoor houdt hij zich op dit moment voornamelijk bezig met ondernemingsrecht. Hij houdt ervan om tijd en aandacht te besteden aan zijn cliënten, en samen met hen te komen tot juridische oplossingen en op maat gemaakte akten voor hun specifieke situatie.

 

Zijn vrije tijd besteedt Gijsbert voornamelijk aan jeugdwerk, basketbal, en basgitaar spelen in zijn band. Daarnaast geniet hij graag samen met zijn vrouw van koken, een diner in een goed restaurant, en lange wandelingen in de (Nederlandse) natuur.

 

Gijsbert is vanaf 20 februari 2019 met sabbatical.


 

Direct contact

Gijsbert van Wingerden

Kandidaat-notaris

Telefoon:
010-2858875
Mobiel:
06-54912182
E-mail:
gvanwingerden@kooijmanautar.nl
LinkedIn: